| | | | | |
English Deutsch

CSALÁDI CSOKOLÁDÉMŰHELY

Zoltán Angi Olga

Zoltán

Angi

Olga

A zangio Családi Csokoládéműhely köszönti Önt!

Családi csokoládéműhelyünk 2010-ben jött létre. Elnevezése nem a véletlen műve, hanem a családé: Zoltán, Angi és Olga adta hozzá a nevét.

Célunk, hogy a magunk képességeivel, eszközeivel és főleg kreációinkkal egy kis boldogságot szerezzünk az embereknek.

Minőségpolitikánk

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy vevőink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, szeretnénk a világ élvonalába tartozni. Ez határozza meg minőségpolitikánkat és értékesítési politikánkat is.

Kreációink és a  folyamatos  innováció

Bonbonokat, trüffeleket, forró csokoládét és más finomságokat készítünk kézműves gondossággal a legjobb alapanyagokból. A bonbon, a trüffel, a csokoládé desszert, boldogsághormonok generálója. Ennek jegyében kínálunk sokféle desszertcsokoládét, amelyekkel elcsábítható nő és férfi, fiatal és idős is.

A csokoládé számunkra is  örömforrás, s ennek elsődleges megnyilvánulása a fejlesztés, megújulás, aza az innováció. Ennek jegyében folyamatosan kutatjuk, keressük a még jobb ízkombinációkat. Receptjeink ezért időnként módosulnak, reméljük, a csokik így még finomabbak lesznek.

Emellett új utakat is törünk. Megpróbáljuk kiterjesztjeni a bonbon és trüffel fogalmát, hogy még izgalmasabb gasztronómiai élményekben részesüljenek az új iránt fogékony  fogyasztóink. E törekvésünk jegyében feljelsztettük ki azt a bonboncsaládot, amit kifejezetten italok, különféle borok,pezsgők, sörök,  whisky-k, ginek, vodkák "korcsolyájaként", bevezető falatjaként  és ételek, ezen belül szalámik, sonkák, vörös és fehér húsok mellé, illetőleg előétel, kóstolófalat céllal kínálunk. Így alakult ki a desszertbonbonok mellett a fűszeres, izgalmas bonbonsorunk is, amelyet követ néhány trüffelkombinációnk is. Ezek igazi  "felnőtt" ízek, meglepőek, új dimenziókat nyitnak előttünk.

Szolgáltatásaink

A bolti árusítás mellett közvetlenül is kiszolgáljuk lakossági és céges partnereinket bonbonok szállításával, illetőleg rendezvényeken. Évente számos csapatépítésre, bonbonkészítő programra, vállalati és magánrendezvényen csokoládékóstoltatásra kapunk felkérést és a visszajelzések szerint ezek igen sikeresek.

Virtuális séta a boltban

Itt látható a zangio barátságos kis boltja és benne sok-sok finomság. Gyere, látogasd meg Te is!

https://magicview.hu/virtualtour/zangio

Vissza a lap tetejére  fel

Impresszum