| | | | | |
English Deutsch

BONBON KREÁCIÓK

Desszert bonbonok, valamint bonbonok italokhoz és ételekhez

A bonbonokról

Passiógyümölcsös bonbon

Passiógyümölcsös bonbon

Egy réteg passiógyümölcs, kakaóbabtól enyhén ropogós csokikrém sötét csokoládéval burkolva és sáfrányos szeklicével díszítve. A felhasznált csokoládék kakaótartalma 60%.

Málna trüffel

Málna trüffel

Passió trüffel

Passió trüffel

Fekete ribizli trüffel

Fekete ribizli

Narancs-karamell trüffel

Narancs-karamell trüffel

Fűszerfüge

Fűszerfüge bonbon

Csakcsoki

Csakcsoki bonbon

Csokiflódni

Csokiflódni bonbon

Cupido

Cupido

Szezám

Szezám bonbon

Fűszerbanán

Fűszerbanán

Tüzes guava

Tüzes guava

Fekete ribizli

Fekete ribizli bonbon

Mézes mandula

Mézes mandula

Hagymakaramell

Hagymakaramell

Citrom-banán

Citrom-banán bonbon

Biojoghurt

Biojoghurt bonbon

Citrus

Citrusbonbon

Málna

Málnás bonbon

Menta-narancs

Mentás és narancsos bonbon

Passió

Passiógyümölcsös bonbon

"Nemtudom"

"Nemtudom" szilvabonbon

Boróka

Borókás bonbon

Gyömbér

Gyömbéres bonbon

Sós karamell

Sós karamell bonbon

Dió

Diós bonbon

Mogyoró

Mogyorós bonbon

Mák

Mákos bonbon

Jázmingyöngy tea

Jázmingyöngy teás bonbon

Füstös tea

Füstös bonbon

Matcsa tea

Matcsás bonbon

Kávé

Kávés bonbon

Azték vanília

Azték vanília: csoki, vanília, chili

A BONBONOKRÓL

A zangio Családi Csokoládéműhelyben a bonbonok nagy gondossággal, kézműves technikával készülnek. A bonbonkreációk magukon hordozzák az egyediség jellemzőit, ezért egy-egy bonbonfajtán belül is előfordulhatnak kisebb formai, illetőleg tömegkülönbségek.

A BONBONOKHOZ, TRÜFFELEKHEZ FELHASZNÁLT ÖSSZETEVŐKRŐL

Csokoládék (kakaómassza, kakaóvaj, cukor, tejpor, emulgeáló: szójalecitin), cukrok, méz, gyümölcsök (friss, szárított, lekvár), olajos magvak (dió, mandula, törökmogyoró, szezámmag), kávék, teák, fűszerek, pektin, pálinka, likőr, hagyma, paradicsom, balzsamecet, csilipaprika, Tabasco, citromsav, virágok, természetes aromák, só. A felhasznált csokoládék nyomokban glutént is tartalmazhatnak. Azokban a készítményekben, amelyek alkoholos párlatot is tartalmaznak, az alkohol térfogataránya nem haladja meg az egy százalékot.

Választékunkat megrendelésre olyan bonbonokkal is gazdagítjuk, amelyeket tejérzékeny emberek is bátran fogyaszthatnak. Ezek a bonbonok természetesen nem tartalmaznak tejszármazékokat, ezek helyett szója- vagy rizstejet használunk.

A BONBONOK FOGYASZTÁSA, TÁROLÁSA

Bonbonjaink dús és kifinomult ízei frissen a legintenzívebbek, ezért javasoljuk, hogy a vásárlóink ne raktározzák sokáig, hanem kóstolják meg mihamarabb.

Ahhoz, hogy a bonbon a zamatát minél tovább megtartsa, fontos a jól szellőző tárolás legalább 14 ºC és legfeljebb 20 ºC között, maximum 60 százalékos relatív páratartalmú, sötét, száraz helyen. Tapasztalatunk szerint a bonbon a feltüntetett határidő után is hosszabb ideig fogyasztható marad, de eredeti aromája jelentősen csökkenhet.

kártyatársaságnak készült
Bonbonportfóliónkat folyamatosan fejlesztjük. Ízben, vagy formában egyedi megrendeléseket is örömmel teljesítünk.

Vissza a lap tetejére fel

Impresszum