| | | | | |
English Deutsch

BONBON, TRÜFFEL MINT ÚJ ÉLMÉNY

Bonbonok és trüffelek italokhoz és ételekhez

A bonbonokról, trüffelekről

Illatos füst

Illatos füst

A vörösborok és a single malt whiskyk harmonikus társa ez a bonbon. A füstön érlelt lapszang szoucsong teás bonbonunk a rég elfeledett tábortüzek illatát hozza vissza,némi trópusi illatemlékkel. Ehető széndarabkákkal díszítettük. A felhasznált csokoládék kakaótartalma 61%.

Gyömbér

Gyömbér

Pikáns trüffel

Pikáns trüffel

Fűszeres paradicsom

Fűszeres paradicsom bonbon

Borkorcsolya

Borkorcsolya

Illatos füst

Illatos füst

Sós karamell

Sós karamell  desszertborokhoz

Szatmári szilva

Szatmári (nemtudom) szilva

Málna

Málna

Csakcsoki

Csakcsoki

Cupido

Cupido

Mézes mandula

Mézes mandula

Gyömbér

Gyömbér

Tüzes guava

Tüzes guava

Hagymakaramell

Hagymakaramell

Ezen az oldalon a  bonbonok és trüffelek mint egy szokatlan, de izgalmas új világ képviselői jelenek meg. Nem elsősorban desszertek (bár találni közöttük ilyeneket is), hanem ételsorok, italok mellé, esetleg elé kívánkoznak, mert így lesz teljes a gasztronómiai élmény.

Így ajánlunk sajtok, szalámik, húsételek, vagy különféle borok, pezsgők, tömény italok  mellé kínálkozó kompozíciókat. Javasoljuk, hogy kóstolják így a kínált különlegességeket: először a bonbon vagy trüffel, utána az étel-ital.

A zangio Családi Csokoládéműhelyben a bonbonok nagy gondossággal, kézműves technikával készülnek. A bonbonkreációk magukon hordozzák az egyediség jellemzőit, ezért egy-egy bonbonfajtán belül is előfordulhatnak kisebb formai, illetőleg tömegkülönbségek.

A BONBONOKHOZ, TRÜFFELEKHEZ FELHASZNÁLT ÖSSZETEVŐKRŐL

Csokoládék (kakaómassza, kakaóvaj, cukor, tejpor, emulgeáló: szójalecitin), cukrok, méz, gyümölcsök (friss, szárított, lekvár), olajos magvak (dió, mandula, törökmogyoró, szezámmag), kávék, teák, fűszerek, pektin, pálinka, likőr, hagyma, paradicsom, balzsamecet, csilipaprika, Tabasco, citromsav, virágok, természetes aromák, só. A felhasznált csokoládék nyomokban glutént is tartalmazhatnak. Azokban a készítményekben, amelyek alkoholos párlatot is tartalmaznak, az alkohol térfogataránya nem haladja meg az egy százalékot.

Választékunkat megrendelésre olyan bonbonokkal is gazdagítjuk, amelyeket tejérzékeny emberek is bátran fogyaszthatnak. Ezek a bonbonok természetesen nem tartalmaznak tejszármazékokat, ezek helyett szója- vagy rizstejet használunk.

A BONBONOK FOGYASZTÁSA, TÁROLÁSA

Bonbonjaink dús és kifinomult ízei frissen a legintenzívebbek, ezért javasoljuk, hogy a vásárlóink ne raktározzák sokáig, hanem kóstolják meg mihamarabb.

Ahhoz, hogy a bonbon a zamatát minél tovább megtartsa, fontos a jól szellőző tárolás legalább 14 ºC és legfeljebb 20 ºC között, maximum 60 százalékos relatív páratartalmú, sötét, száraz helyen. Tapasztalatunk szerint a bonbon a feltüntetett határidő után is hosszabb ideig fogyasztható marad, de eredeti aromája jelentősen csökkenhet.

kártyatársaságnak készült
Bonbonportfóliónkat folyamatosan fejlesztjük. Ízben, vagy formában egyedi megrendeléseket is örömmel teljesítünk.

Vissza a lap tetejére fel

Impresszum