| | | | | |
English Deutsch

BONBON, TRÜFFEL MINT ÚJ ÉLMÉNY

Bonbonok és trüffelek italokhoz és ételekhez

A bonbonokról, trüffelekről

Borkorcsolya

Borkorcsolya

A bonbont kifejezetten ajánljuk száraz fehér borokhoz és száraz pezsgőkhöz!
Igazi ínyenc-bonbon!
Keserűcsokoládé-krémben mindenféle izgalom: passiógyümölcs, fűszerpaprika, borsok, egy kis Tabasco és még sok egyéb... Az ízek egymás után jelennek meg, hosszú percekig megmaradnak. Csak egy csöppet csíp!
Díszítése: kalocsai paprikacsík a bonbon közepén.

Pikáns trüffel

Pikáns trüffel

Fűszeres paradicsom

Fűszeres paradicsom bonbon

Borkorcsolya

Borkorcsolya

Sós karamell

Sós karamell  desszertborokhoz

Szatmári szilva

Szatmári (nemtudom) szilva

Málna

Málna

Csakcsoki

Csakcsoki

Cupido

Cupido

Mézes mandula

Mézes mandula

Gyömbér

Gyömbér

Tüzes guava

Tüzes guava

Füstös tea

Füstös tea

Hagymakaramell

Hagymakaramell

Ezen az oldalon a  bonbonok és trüffelek mint egy szokatlan, de izgalmas új világ képviselői jelenek meg. Nem elsősorban desszertek (bár találni közöttük ilyeneket is), hanem ételsorok, italok mellé, esetleg elé kívánkoznak, mert így lesz teljes a gasztronómiai élmény.

Így ajánlunk sajtok, szalámik, húsételek, vagy különféle borok, pezsgők, tömény italok  mellé kínálkozó kompozíciókat. Javasoljuk, hogy kóstolják így a kínált különlegességeket: először a bonbon vagy trüffel, utána az étel-ital.

A zangio Családi Csokoládéműhelyben a bonbonok nagy gondossággal, kézműves technikával készülnek. A bonbonkreációk magukon hordozzák az egyediség jellemzőit, ezért egy-egy bonbonfajtán belül is előfordulhatnak kisebb formai, illetőleg tömegkülönbségek.

A BONBONOKHOZ, TRÜFFELEKHEZ FELHASZNÁLT ÖSSZETEVŐKRŐL

Csokoládék (kakaómassza, kakaóvaj, cukor, tejpor, emulgeáló: szójalecitin), cukrok, méz, gyümölcsök (friss, szárított, lekvár), olajos magvak (dió, mandula, törökmogyoró, szezámmag), kávék, teák, fűszerek, pektin, pálinka, likőr, hagyma, paradicsom, balzsamecet, csilipaprika, Tabasco, citromsav, virágok, természetes aromák, só. A felhasznált csokoládék nyomokban glutént is tartalmazhatnak. Azokban a készítményekben, amelyek alkoholos párlatot is tartalmaznak, az alkohol térfogataránya nem haladja meg az egy százalékot.

Választékunkat megrendelésre olyan bonbonokkal is gazdagítjuk, amelyeket tejérzékeny emberek is bátran fogyaszthatnak. Ezek a bonbonok természetesen nem tartalmaznak tejszármazékokat, ezek helyett szója- vagy rizstejet használunk.

A BONBONOK FOGYASZTÁSA, TÁROLÁSA

Bonbonjaink dús és kifinomult ízei frissen a legintenzívebbek, ezért javasoljuk, hogy a vásárlóink ne raktározzák sokáig, hanem kóstolják meg mihamarabb.

Ahhoz, hogy a bonbon a zamatát minél tovább megtartsa, fontos a jól szellőző tárolás legalább 14 ºC és legfeljebb 20 ºC között, maximum 60 százalékos relatív páratartalmú, sötét, száraz helyen. Tapasztalatunk szerint a bonbon a feltüntetett határidő után is hosszabb ideig fogyasztható marad, de eredeti aromája jelentősen csökkenhet.

kártyatársaságnak készült
Bonbonportfóliónkat folyamatosan fejlesztjük. Ízben, vagy formában egyedi megrendeléseket is örömmel teljesítünk.

Vissza a lap tetejére fel

Impresszum